Corbby ALOE VERA vidpadžiai su alavijo ekstraktu

Corbby ALOE VERA vidpadžiai su alavijo ekstraktu

Pristatysime per 4-9 darbo dienas
10,01 €
Dydis
  • Universalus dydis 36-46

Prekes klientams pristatome LP Express arba Smartpost Itella kurjeriais bei paštomatais. Užsakymus virš 59 € - pristatome nemokamai.

Užsakymai, kurie nesiekia 59 € vertės, pristatymo į Smartpost Itella paštomatą kaina yra 1.59 Eur., į LP Express paštomatą kaina yra 1.99 Eur. Pristatymo nurodytu adresu kaina su Smartpost Itella yra 2.79 Eur., o su LP Express pristatymo į namus kaina yra 2.99 Eur. Pasirinkti pristatymo būdą galėsite pirkdami prekes.

Daugiau informacijos apie pristatymą skiltyje "PRISTATYMAS".

  • El. Bankinkystė - galimybė apmokėti pasirinkus norimą banką. Apmokėjus šiuo būdu, Jūsų apmokėjimą matysime iš kart bei pradėsime vykdyti užsakymą. 
  • Bankinis pavedimas - pasirinkę šį mokėjimo būdą po užsakymo patvirtinimo į el. paštą gausite mokėjimo rekvizitus bankiniam pervedimui atlikti.

Jeigu netiko prekių dydis, spalva, modelis ar netenkina kokybė, visada galite grąžinti prekę atgal ir atgauti visus pinigus už prekę. Grąžinti prekes galite per 14 dienų nuo pristatymo dienos. Grąžinamos prekės turi būti nepažeistos, nenešiotos su etiketėmis. Daugiau informacijos, kaip grąžinti prekę, rasite skiltyje grąžinimas. 

 

Vidpadžiai iš latekso putų, kurių sudėtyje yra alavijo ekstrakto, kuris ramina jautrią pėdų odą ir suteikia natūralų priešuždegiminį barjerą. Lankstus ir minkštas lateksas veikia kaip amortizatorius, apsaugo nuo mikrosmūgių, kad užtikrintų jūsų pėdų komfortą ir patogumą. Perforacija užtikrina puikią oro cirkuliaciją bate, todėl pašalinama drėgmė. Vidpadžiai rekomenduojami bet kokio tipo avalynei. Šio tipo vidpadžiai tinka bet kokio tipo avalynei.

UNIVERSALUS DYDIS! Tiesiog nupjaukite vidpadžius pagal pažymėtas linijas nugaroje, kad tiktų jūsų batams, taip pat galite juos iškirpti taip, kad jie puikiai tiktų jūsų naudojamiems batams.

Tinkamai vidpadžių higienai naudinga keiskite juos kas 6-8 savaites. Pakuotėje yra du vidpadžiai (kairysis ir dešinysis).

Paketą sudaro du vidpadžiai (kairysis ir dešinysis).

Aukštis (cm)
3 mm
Kvapas
Alavijas
Skirtas
Antiperspirantas
3527-88
24 Prekės
3903131068
Atsiliepimų nėra

8 kitos prekės toje pačioje kategorijoje:

Prekė pridėta į norų sąrašą

🍪 Informuojame, kad šioje svetainėje naudojami slapukai (angl. cookies). Sutikdami, paspauskite mygtuką „Sutinku“ arba naršykite toliau. Savo duotą sutikimą bet kada galėsite atšaukti pakeisdami savo interneto naršyklės nustatymus ir ištrindami įrašytus slapukus.