• −40%
Stilinga kailinė striukė
Stilinga kailinė striukė 2
Stilinga kailinė striukė 3
Stilinga kailinė striukė 4
Stilinga kailinė striukė
Stilinga kailinė striukė 2
Stilinga kailinė striukė 3
Stilinga kailinė striukė 4

Striukė, ruda

RUE PARIS
Pristatysime per 1-2 darbo dienas
22,30 € 37,17 € -40%
Dydis
  • S

Prekes klientams pristatome LP Express arba Smartpost Itella kurjeriais bei paštomatais. Užsakymus virš 59 € - pristatome nemokamai.

Užsakymai, kurie nesiekia 59 € vertės, pristatymo į Smartpost Itella paštomatą kaina yra 1.59 Eur., į LP Express paštomatą kaina yra 1.99 Eur. Pristatymo nurodytu adresu kaina su Smartpost Itella yra 2.79 Eur., o su LP Express pristatymo į namus kaina yra 2.99 Eur. Pasirinkti pristatymo būdą galėsite pirkdami prekes.

Daugiau informacijos apie pristatymą skiltyje "PRISTATYMAS".

  • El. Bankinkystė - galimybė apmokėti pasirinkus norimą banką. Apmokėjus šiuo būdu, Jūsų apmokėjimą matysime iš kart bei pradėsime vykdyti užsakymą. 
  • Bankinis pavedimas - pasirinkę šį mokėjimo būdą po užsakymo patvirtinimo į el. paštą gausite mokėjimo rekvizitus bankiniam pervedimui atlikti.

Jeigu netiko prekių dydis, spalva, modelis ar netenkina kokybė, visada galite grąžinti prekę atgal ir atgauti visus pinigus už prekę. Grąžinti prekes galite per 14 dienų nuo pristatymo dienos. Grąžinamos prekės turi būti nepažeistos, nenešiotos su etiketėmis. Daugiau informacijos, kaip grąžinti prekę, rasite skiltyje grąžinimas. 

 

RUE PARIS ruda kailinė striukė.

Priedai: užsegamas spaustuku, kišenės, pamušalas

medžiagos sudėtis: 100% poliesteris

skalbimo instrukcijos: skalbimas mašinoje 30°C

Modelis dėvi S dydį. Modelio išmatavimai: ūgis 170 cm, krūtinė 93 cm juosmuo 66 cm, klubai 93 cm.

 

S- dydžio striukės matmenys matuojami plokščiai: plotis po pažastimis - 52 cm, bendras ilgis - 59 cm, rankovės ilgis - 57 cm

Spalva
Ruda, smėlio
2016102742944-SAN
1 Vienetas
2712408581
Atsiliepimų nėra

8 kitos prekės toje pačioje kategorijoje:

Prekė pridėta į norų sąrašą

🍪 Informuojame, kad šioje svetainėje naudojami slapukai (angl. cookies). Sutikdami, paspauskite mygtuką „Sutinku“ arba naršykite toliau. Savo duotą sutikimą bet kada galėsite atšaukti pakeisdami savo interneto naršyklės nustatymus ir ištrindami įrašytus slapukus.