• −65%
Pilkas moteriškas megztinis
Pilkas moteriškas megztinis 2
Pilkas moteriškas megztinis 3
Pilkas moteriškas megztinis 4
Pilkas moteriškas megztinis 5
Pilkas moteriškas megztinis
Pilkas moteriškas megztinis 2
Pilkas moteriškas megztinis 3
Pilkas moteriškas megztinis 4
Pilkas moteriškas megztinis 5

Pilkas moteriškas megztinis

Factory Price
Pristatysime per 1-2 darbo dienas
15,40 € 43,99 € -65%
Dydis
  • XL/XXL

Prekes klientams pristatome LP Express arba Smartpost Itella kurjeriais bei paštomatais. Užsakymus virš 59 € - pristatome nemokamai.

Užsakymai, kurie nesiekia 59 € vertės, pristatymo į Smartpost Itella paštomatą kaina yra 1.59 Eur., į LP Express paštomatą kaina yra 1.99 Eur. Pristatymo nurodytu adresu kaina su Smartpost Itella yra 2.79 Eur., o su LP Express pristatymo į namus kaina yra 2.99 Eur. Pasirinkti pristatymo būdą galėsite pirkdami prekes.

Daugiau informacijos apie pristatymą skiltyje "PRISTATYMAS".

  • El. Bankinkystė - galimybė apmokėti pasirinkus norimą banką. Apmokėjus šiuo būdu, Jūsų apmokėjimą matysime iš kart bei pradėsime vykdyti užsakymą. 
  • Bankinis pavedimas - pasirinkę šį mokėjimo būdą po užsakymo patvirtinimo į el. paštą gausite mokėjimo rekvizitus bankiniam pervedimui atlikti.

Jeigu netiko prekių dydis, spalva, modelis ar netenkina kokybė, visada galite grąžinti prekę atgal ir atgauti visus pinigus už prekę. Grąžinti prekes galite per 14 dienų nuo pristatymo dienos. Grąžinamos prekės turi būti nepažeistos, nenešiotos su etiketėmis. Daugiau informacijos, kaip grąžinti prekę, rasite skiltyje grąžinimas. 

 

Modelis dėvi XL/XXL dydį. Modelio išmatavimai: ūgis 172 cm, krūtinė 103 cm, juosmuo 73 cm, klubai 103 cm.

Merztinio matmenys XL/XXL dydžiui matuoti plokščiai: plotis po rankomis - 65 cm, rankovių ilgis - 60 cm, bendras ilgis - 74 cm.

Rankovės
Ilgos
Spalva
Pilka, sidabro
Amžiaus grupė
Suaugusieji
Dominuojanti medžiaga
Viskozė
Medžiagos sudėtis
22% nailono
28% poliesteris
50% viskozė
Plovimo būdas
Skalbti mašinoje 30°C temperatūroje
Stilius
Kasdienis
2016103453870-SAN
1 Vienetas
6881869561
Atsiliepimų nėra

8 kitos prekės toje pačioje kategorijoje:

Prekė pridėta į norų sąrašą

🍪 Informuojame, kad šioje svetainėje naudojami slapukai (angl. cookies). Sutikdami, paspauskite mygtuką „Sutinku“ arba naršykite toliau. Savo duotą sutikimą bet kada galėsite atšaukti pakeisdami savo interneto naršyklės nustatymus ir ištrindami įrašytus slapukus.