Mokasinai

Rodoma 1-56 iš 367 prekės(-ių)

Mokasinai - komfortas ir stilius viename

Mokasinai yra puikus pasirinkimas, siekiant suteikti ne tik patogumą, bet ir stilingą išvaizdą. Šie batai yra žinomi savo unikaliu dizainu, kuris sujungia aukštą komforto lygį su moderniu stiliaus pojūčiu. Jie ne tik tampa puikiu pasirinkimu kasdieniniam nešiojimui, bet taip pat gali papildyti ir klasikinę bei elegantišką aprangą. 

Platus spalvų ir modelių pasirinkimas

Savo asortimente mokasinus moterims siūlome įvairiausių spalvų ir modelių, todėl neabejojame, kad bet kuri moteris nesunkiai atras sau tinkamus mokasinus, kurie atitiks jūsų poreikius bei stilių. Nuo elegantiškų ir subtilių odinių mokasinų moterims, iki drąsių mokasinų ant platformos. Jei norite išsiskirti iš minios, galite rinktis raudonus, rožinius ar oranžinius mokasinus, kurie pridės gyvybingumo jūsų stiliui. O jeigu jūsų stilius yra šviesus ir subtilus, tuomet balti ar šviesiai smėlio spalvos mokasinai yra puikus pasirinkimas.

Kaip pasirinkti mokasinus pagal savo stilių?

Jei jūsų stilius yra konservatyvus ir elegantiškas, juodos spalvos odiniai mokasinai yra tinkamiausias pasirinkimas. Jie suteiks jums rafinuotą ir švelnų įvaizdį. Jei jūsų stilius yra drąsus ir modernus, mokasinai su platforma gali suteikti jums dar daugiau savivertės bei patrauklumo. Na, o jeigu nežinote, kokius įsiaunamus batus pasirinkti, niekada nesuklysite, įsigijusios juodos spalvos loaferius. 

Kodėl mokasinus verta pirkti internetu?

Yra net kelios priežastys kodėl moteriškus mokasinus verta įsigyti internetu. Pirma, internetu rasite didesnį pasirinkimą nei fizinėse parduotuvėse, kuriose gali būti ribotas dydžių ir modelių pasirinkimas. Antra, tikėtina, kad internetu mokasinus įsigysite pigiau. Pirkdami internetu galite nesunkiai palyginti kainas, taip pat, nesunkiai matyti vykstančias akcijas, taikomas nuolaidas ir kitus ypatingus pasiūlymus. Trečia, visa tai daryti galėsite tiesiai iš savo namų! Pirkimo bei pristatymo procesas įsigyjant internetu yra itin paprastas ir greitas. Užsakyta prekė bus pristatyta tiesiai jums į namus arba į pasirinktą paštomatą, o jeigu mūsų parduotuvėje užsisakysite prekių už daugiau kaip 59 eurus, jūsų prekes pristatysime nemokamai!

Kaip išsirinkti tinkamą mokasinų dydį?

Dažniausiai siūlome rinktis tokį mokasinų dydį, kokį dėvite įprastai. Taip pat, prieš užsisakant mokasinus, rekomenduojame peržvelgti specifikacijas, kurios yra nurodytos prie prekės. Jeigu konkrečių mokasinų dydžiai nėra įprasti t.y. yra didinti arba mažinti, tai būna nurodyta prie prekės specifikacijų.

Kiek vidutiniškai kainuoja moteriški mokasinai?

Mokasinų kaina gali būti labai įvairi ir priklauso nuo kelių faktorių. Didžiausią įtaką prekės kainai turi batų modelis, gamintojas bei medžiaga. Vidutiniškai mokasinų kaina iš eko odos ar zomšos varijuoja nuo 20 iki 50 eurų, tačiau tai yra vidutinė kaina, ir tam tikrais atvejais mokasinų kaina gali būti iki 100 ar daugiau eurų.

Per kiek laiko gausiu internetu užsakytus mokasinus?

Įprastai moteriškus mokasinus pristatome per 4-9 darbo dienas. Mokasinus, kuriuos turime sandėlyje pristatome per 1-2 darbo dienas. Tikslus visų mokasinų pristatymo terminas yra nurodytas prie kiekvienos prekės atskirai.

Prekė pridėta į norų sąrašą

🍪 Informuojame, kad šioje svetainėje naudojami slapukai (angl. cookies). Sutikdami, paspauskite mygtuką „Sutinku“ arba naršykite toliau. Savo duotą sutikimą bet kada galėsite atšaukti pakeisdami savo interneto naršyklės nustatymus ir ištrindami įrašytus slapukus.